Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

George Burcea Si Andreea Balan

În 2019 Andreea Bălan și George Burcea erau mai îndrăgostiți ca niciodată și își spuneau cel mai important DA din viața lor. Cei doi au împreună două fiice Ella Maya în vârstă de 4 ani și Clara Maria de 2 ani.

George burcea si andreea balan
Andreea Bălan și George Burcea Conflict Chiar In Ziua De Paște

Săteni actorul a vorbit sincer despre despărțirea de Andreea Bălan și despre modul în care căntereața se comportă cu el atunci când merge să își viziteze fiicele.

George burcea si andreea balan

. Andreea Balan si George Burcea nu mai sunt in cea mai buna relatie. Acum actorul încă speră să aibă o relație bună cu mama fiicelor sale măcar de. Evenimentul este unul emoționant iar totul este perfect așa cum și-a imaginat Andreea Bălan. Nu doar mirii au emoții ci și.

Actorul a vorbit recent despre relația cu artista și a recunoscut că de doar două luni își poate lua fetițele în locuința lui. Atât a durat iubirea dintre Andreea Bălan și George Burcea. Cei doi au împreună două fiice Ella Maya în vârstă de 4 ani și Clara Maria de 2 ani. George Burcea nu-și regretă căsnicia cu Andreea Bălan.

Ne-am certat rău înainte să nasc. Actorul a vorbit recent despre relația cu artista și a recunoscut că de doar două luni își poate lua fetițele în locuința lui. În mod cert un divorț nu este deloc o experiență ușoară pentru nimeni în special atunci când la mijloc este și soarta copiilor. George Burcea și Andreea Bălan au fost căsătoriți și au împreună două fetițe însă a trecut mai bine de un an de când cei doi s-au despărțit.

Iată cum decurge relația lor în prezent deși se știe că despărțirea a scos la iveală multe neînțelegeri. Andreea Bălan și Tiberiu Argint tandrețuri în Vama Veche. Tot acolo eram cand mi s-a cerut politicos sa eliberez. În 2019 Andreea Bălan și George Burcea erau mai îndrăgostiți ca niciodată și își spuneau cel mai important DA din viața lor.

George Burcea a făcut dezvăluiri fără precedent despre nuntă. Andreea Bălan și George Burcea au avut parte și de certuri. La doar 5 luni după nuntă ei s-au despărțit cu certuri și scandal. Politia Ilfov nu m-a filat mult timpasa cum au scris genialele ziare sau cum IPJ a dat comunicat cred ci au fost informati de Andreea.

George Burcea o acuză pe Andreea Bălan că se victimizează. George Burcea și Andreea Bălan s-au despărțit în primăvara anului 2020. În cadrul emisunii Ferma. George Burcea și Andreea Bălan sunt în plin proces de divorț actorul mărturisind că separarea nu s-a produs la patru luni de la nuntă ci cu mult timp înainte.

Cei doi se căsătoresc religios și o botează și pe micuța Clara Maria. George Burcea este un actor originar din Botoșani care a cunoscut succesul odată cu venirea în Capitală. La doar 5 luni după nuntă ei s-au despărțit cu certuri și scandal. În schimb George Burcea.

George Burcea a recunoscut că a încercat să ia tot ce a putut mai bun din primul său mariaj pe care-l. Tot aici și-a cunoscut și soția care este nimeni alta decât Andreea BălanGeorge Burcea și Andreea au două fetițe împreună iar nunta au făcut-o pe o plajă din America în martie 2017. Vestea așa-zisei separări dintre Andreea Bălan și fratele prezentatoarei TVR Sonia Argint Ionescu nu l-a lăsat indiferent nici pe fostul soț al Andreei Bălan. Recent s-a vorbit despre o despărțire a celor doi.

Cei doi aveau bagaje semn că cel mai probabil tocmai au plecat într-o scurtă vacanță pe. Cu procesul de divorț pe rol la Judecătoria Buftea Andreea Bălan 32 de ani și George Burcea 35 de ani își văd separat de viețile lor. Zvonul separării dintre Andreea Bălan și George Burcea scoate pe zi ce trece tot mai multe detalii neobișnuite și greu de înțeles pentru fani care. Acum actorul încă speră să aibă o relație bună cu mama fiicelor sale măcar de.

George Burcea și Andreea Bălan s-au despărțit în primăvara anului 2020. Andreea Bălan generoasă cu George Burcea. George Burcea fostul soţ al Andreei Bălan şi Viviana Sposub par fericiţi iar imaginile de mai jos confirmă faptul că nu se mai feresc de lume. La fel ca mulți artiști George.

Scandal imens între George Burcea și Andreea Bălan. Iată că acum toți ochii sunt pe Andreea după ce Cancanro a publicat primele imagini cu ea și cu noul ei iubit. Deși părea că nimic nu poate să le strice armonia din relație iată că Viviana Spusub și George Burcea au câteva probleme în paradis. Ultima ieșire publică a actorului este fără precedent.

Umilință maximă pentru Andreea Bălan Cinci ani și cinci luni. Andreea Bălan a fost invitata lui Cătălin Măruță la podcastul său denumit Acasa La Măruță unde a vorbit despre cel mai fierbinte subiect și anume relația cu tatăl fetițelor ei actorul George Burcea. George Burcea ar fi ajuns la capătul răbdării și a făcut mărturisiri uluitoare despre traiul alături de Andreea Bălan dar și despre presupusa ambiție a artistei de a da bine în public când de fapt viața ei ar fi cu totul alta. George Burcea și Andreea Bălan s-au despărțit în primăvara anului 2020.

Ce spune George Burcea despre relația cu Andreea Bălan la doi ani de la despărțire. Spun asta pentru cã eram de fatã când s-a întâmplat acest lucru. E moțiile sunt de două ori mai mari pentru George Burcea și Andreea Bălan. Burcea și Viviana au fost fotografiați în gara din Constanța în ipostaze tandre.

Orășeni vs Săteni și-a deschis sufletul și a vorbit sincer despre scandalul cu fosta sa soție. Cu toate acestea precizează sursele noastre când vine vorba de divorț încă nu este nimic stabilit deși ceei doi au discutat de această. Actorul a vorbit recent despre relația cu artista și a recunoscut că de doar două luni își poate lua fetițele în. Andreea Bălan încasează o umilință fără margini.

George Burcea a plecat de acasă de mai bine de o săptămână iar acumPovestea dintre An. Andreea Balan divorteaza de George Burcea. George Burcea și Andreea Bălan trec de câteva zile prin momente critice. Cei doi au împreună două fiice Ella Maya în vârstă de 4 ani și Clara Maria de 2 ani.

George Burcea a spus că Andreea l-a turnat la poliție. George Burcea și Andreea Balan s-au desparțit in primavara anului 2020. În timp ce Andreea postează imagini din vacanța exotică Tiberiu Argint nu se expune defel pe rețelele de socializare. Cei doi au impreuna doua fiice Ella Maya in varsta de 4 ani și Clara Maria de 2 aniActorul a vorbit recent despre relația cu artista și a recunoscut ca de doar doua luni iși poate lua fetițele in locuința luiGeorge Burcea a vorbit despre divorțul de solista in emisiunea In Oglinda a lui Mihai Ghița.

George Burcea a făcut mărturisiri incredibile despre mama fetițelor lui și noua sa iubită într-un podcast moderat de Tetelu și Cosmin Natanticu. George Burcea mărturisiri inedite despre Andreea Bălan și noua sa iubită. Concurentul de la Ferma. C e spune George Burcea despre relația cu Andreea Bălan la doi ani de la despărțire.

Se pare că actorul ar fi făcut scandal în casa artistei motiv pentru care a fost chemat la secția de poliție. Pe mine mă apucau crizele iar dacă el răspundea a spus a. George Burcea nu a mai suportat și și-a dat drumul la gură. Actorul a rupt tăcerea și a spus lucruri de nimeni neștiute până acum.

Andreea Bălan mărturisire despre George Burcea care l-a șocat pe Cătălin Măruță Andreea Bălan a făcut niște comentarii care l-au șocat de-a. A post shared by Andreea Balan andreeabalanofficial Viviana Sposub și George Burcea probleme în paradis. Cei doi au fost.

George burcea si andreea balan
Botez Nuntă Clara Andreea Bălan și George Wedding Dresses Wedding Chateau

George burcea si andreea balan
Pin On Vedete Online

George burcea si andreea balan
Botez Nuntă Clara Andreea Bălan și George White Formal Dress Formal Dresses Chateau

George burcea si andreea balan
Cați Bani Au Strans Andreea Bălan și George Burcea Din Darul De Nuntă Cei 250 De Invitați Au Fost Generoși Wedding Wedding Dresses Wedding Sneaker

George burcea si andreea balan
Pin On Imagini Amuzante

George burcea si andreea balan
Pin On Adreea Balan

George burcea si andreea balan
Pin On Vedete

George burcea si andreea balan
Evenimentul Anului 2019 A Avut Loc La Castelul Din Inima Capitalei Andreea Bălan și George Burcea Au Ales Le Chateau Ca Fiind Locul In 2020 Chateau Concert Le Chateau

Post a Comment for "George Burcea Si Andreea Balan"