Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Constantin Budescu Fcsb

1 day agoFCSB e aproape să dea lovitura și să îl aducă pe Constantin Budescu. Mijlocaşul ofensiv care s-a pregătit alături de noii săi colegi în marţi dimineaţă a semnat un contract valabil două sezoane şi va purta tricoul cu numărul 11 la.

Constantin budescu fcsb
Harlem Gnohere Fcsb Jucătorul Meu Preferat De La Steaua Football Wallpaper Sports Football

2 hours agoConstantin Budescu a revenit la FCSB.

Constantin budescu fcsb

. -revenim imediat cu mai multe amănunte-. FCSB anunţă revenirea lui Constantin Budescu după trei ani în care a evoluat pentru Al Shabab Riad Astra Giurgiu şi Damac FC. FCSB face o nouă tentativă în speranța că-l va putea transfera pe Constantin Budescu. Mijlocașul nu s-a înțeles cu formația din Qatar cu care era în negocieri astfel că ia serios în calcul o revenire în Liga 1.

Mijlocaşul ofensiv care s-a pregătit alături de noii săi colegi în marţi dimineaţă a semnat un contract valabil două sezoane şi va purta tricoul cu numărul 11 la. BINE AI REVENIT BUDESCU. Mijlocașul va încasa un salariu lunar de 20000 de euro lunar și a primit și o sumă importantă de bani la semnătură 200000 de euro. Constantin Budescu 32 de ani va primi la FCSB un salariu de 20000 de euro pe lună și peste el în topul câștigurilor dintre fotbaliștii din România sunt doar.

De asemenea aceştia aşteaptă o victorie duminică în derby-ul cu rivala Dinamo. Fotbalistul a negociat după ce a rămas liber de contract cu o formație din Qatar. 2 hours agoConstantin Budescu reprezintă de departe unul dintre cele mai spectaculoase transferuri din această vară în Liga 1 iar aducerea sa poate reprezenta o garanție a câștigării campionatului de către FCSB după șase ani de pauză. După Claudiu Keşeru Constantin Budescu a revenit şi el la FCSB.

19 hours agoConstantin Budescu la un pas de revenirea la FCSB. FCSB anunță revenirea lui Constantin Budescu după trei ani în care a evoluat pentru Al Shabab Riad Astra Giurgiu și Damac FC. Constantin Budescu la un pas de revenirea la FCSB. Un an de contract salariu lunar de 25000 de euro și o primă de instalare de 200000 de euro.

Când e așteptat să semneze cum au decurs negocierile. Fanii sunt convinşi că după ultimele transferuri făcute de Gigi Becali va veni şi titlul aşteptat de 7 ani. 3 hours agoConstantin Budescu intră într-un top select după revenirea la FCSB. Constantin Budescu a revenit la FCSB.

1 day agoConstantin Budescu 32 de ani este la un pas de revenirea la FCSB. Eu merg mai mult pe varianta FCSB pentru Budescu. E printre bogații Ligii 1. Este cel de-al treilea transfer efectuat de FCSB de la venirea lui Edi Iordănescu după cele ale lui Claudiu Keșeru și Valentin Gheorghe.

Un an de contract salariu lunar de 25000 de euro și o primă de instalare de 200000 de euro. Constantin Budescu e posibil să aleagă Bucureștiul De transferul lui Budescu ar fi interesată și CFR Cluj dar Florin Bratu ex-atacant la Dinamo crede că fotbalistul ar prefera o mutare la FCSB pentru a trăi în Capitală sau aproape de aceasta. În cariera sa Constantin Budescu a evoluat la Petrolul Astra Dalian Yifang FCSB Al-Shabab și Damac de care s-a despărțit în urmă cu câteva zile. Sursele digisportro susțin că mutarea ar fi foarte.

FCSB anunţă revenirea lui Constantin Budescu după trei ani în care a evoluat pentru Al Shabab Riad Astra Giurgiu şi Damac FC. Când e așteptat să semneze cum au decurs negocierile. 23 hours agoConstantin Budescu tentat să revină la FCSB Mijlocașul Constantin Budescu are pe masă oferta lui FCSB la care trebuie să dea un răspuns până la finalul acestei zile. Așa cum digisportro a anunțat în cursul zilei de luni FCSB i-a făcut o ofertă mijlocașului ofensiv care arată astfel.

Așa cum digisportro a anunțat în cursul zilei de luni FCSB i-a făcut o ofertă mijlocașului ofensiv care arată astfel. ProSport a aflat că tratativele au picat și Budescu a reluat discuțiile cu grupările din Liga 1 care îl doreau. Mijlocașul ofensiv care s-a pregătit alături de noii săi colegi în această dimineață a semnat un contract valabil două sezoane și va purta tricoul cu numărul 11. Constantin Budescu a semnat cu FCSB Budescu a acceptat condiţiile lui Gigi Becali şi va încasa 200000 de euro la semnătură.

Jucătorul pare că își dorește să revină în curtea vicecampioanei lansând indicii în acest sens în mediul online. Constantin Budescu a evoluat pentru FCSB în perioada iulie 2017-iulie 2018 atunci când a fost transferat de către arabii de la Al-Shabab. FCSB a negociat pentru readucerea lui Constantin Budescu 32 de ani iar playmaker-ul a acceptat propunerea lui Gigi Becali urmând ca azi să semneze noul contract. De asemenea el va avea un salariu lunar de 25000 de euro.

4 hours agoConstantin Budescu a semnat un contract valabil un an cu FCSB cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon. 1 hour agoBine ai revenit Constantin Budescu. Asta pentru că vine la echipa din Berceni din postura de.

Constantin budescu fcsb
Pin En Football Crests

Constantin budescu fcsb
Pin By Ciprian Borzan On Steaua E Fcsb Mens Tshirts Mens Tops Mens Graphic Tshirt

Constantin budescu fcsb
Marcus Rashford Marcus Rashford Manchester United Fictional Characters

Constantin budescu fcsb
Biletul Zilei Fotbal Din Liga 1 Cu 50 De Lei 22 10 2017 Football Football Wallpaper Sports

Constantin budescu fcsb
Pin On Fotbal Naționala Romania

Constantin budescu fcsb
Constantin Budescu Fcsb Football Wallpaper Sports Football

Constantin budescu fcsb
Razvan Marin Standard Liege

Constantin budescu fcsb
Nicolae Stanciu

După Claudiu Keşeru Constantin Budescu a revenit şi el la FCSB. De asemenea el va avea un salariu lunar de 25000 de euro.

Constantin budescu fcsb
Pin En Football Crests

Fotbalistul a negociat după ce a rămas liber de contract cu o formație din Qatar.

Constantin budescu fcsb

. Când e așteptat să semneze cum au decurs negocierile. FCSB anunță revenirea lui Constantin Budescu după trei ani în care a evoluat pentru Al Shabab Riad Astra Giurgiu și Damac FC. Asta pentru că vine la echipa din Berceni din postura de. Eu merg mai mult pe varianta FCSB pentru Budescu.

Mijlocașul ofensiv care s-a pregătit alături de noii săi colegi în această dimineață a semnat un contract valabil două sezoane și va purta tricoul cu numărul 11. Sursele digisportro susțin că mutarea ar fi foarte. Constantin Budescu a semnat cu FCSB Budescu a acceptat condiţiile lui Gigi Becali şi va încasa 200000 de euro la semnătură. 4 hours agoConstantin Budescu a semnat un contract valabil un an cu FCSB cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon.

Este cel de-al treilea transfer efectuat de FCSB de la venirea lui Edi Iordănescu după cele ale lui Claudiu Keșeru și Valentin Gheorghe. 3 hours agoConstantin Budescu intră într-un top select după revenirea la FCSB. FCSB anunţă revenirea lui Constantin Budescu după trei ani în care a evoluat pentru Al Shabab Riad Astra Giurgiu şi Damac FC. Un an de contract salariu lunar de 25000 de euro și o primă de instalare de 200000 de euro.

1 day agoConstantin Budescu 32 de ani este la un pas de revenirea la FCSB. Constantin Budescu la un pas de revenirea la FCSB. Un an de contract salariu lunar de 25000 de euro și o primă de instalare de 200000 de euro. 19 hours agoConstantin Budescu la un pas de revenirea la FCSB.

23 hours agoConstantin Budescu tentat să revină la FCSB Mijlocașul Constantin Budescu are pe masă oferta lui FCSB la care trebuie să dea un răspuns până la finalul acestei zile. Jucătorul pare că își dorește să revină în curtea vicecampioanei lansând indicii în acest sens în mediul online. Mijlocașul va încasa un salariu lunar de 20000 de euro lunar și a primit și o sumă importantă de bani la semnătură 200000 de euro. Așa cum digisportro a anunțat în cursul zilei de luni FCSB i-a făcut o ofertă mijlocașului ofensiv care arată astfel.

În cariera sa Constantin Budescu a evoluat la Petrolul Astra Dalian Yifang FCSB Al-Shabab și Damac de care s-a despărțit în urmă cu câteva zile. De asemenea aceştia aşteaptă o victorie duminică în derby-ul cu rivala Dinamo. 1 hour agoBine ai revenit Constantin Budescu. Constantin Budescu 32 de ani va primi la FCSB un salariu de 20000 de euro pe lună și peste el în topul câștigurilor dintre fotbaliștii din România sunt doar.

FCSB a negociat pentru readucerea lui Constantin Budescu 32 de ani iar playmaker-ul a acceptat propunerea lui Gigi Becali urmând ca azi să semneze noul contract. 2 hours agoConstantin Budescu reprezintă de departe unul dintre cele mai spectaculoase transferuri din această vară în Liga 1 iar aducerea sa poate reprezenta o garanție a câștigării campionatului de către FCSB după șase ani de pauză. Constantin Budescu a evoluat pentru FCSB în perioada iulie 2017-iulie 2018 atunci când a fost transferat de către arabii de la Al-Shabab. Fanii sunt convinşi că după ultimele transferuri făcute de Gigi Becali va veni şi titlul aşteptat de 7 ani.

Mijlocaşul ofensiv care s-a pregătit alături de noii săi colegi în marţi dimineaţă a semnat un contract valabil două sezoane şi va purta tricoul cu numărul 11 la. Constantin Budescu a revenit la FCSB. FCSB face o nouă tentativă în speranța că-l va putea transfera pe Constantin Budescu. FCSB anunţă revenirea lui Constantin Budescu după trei ani în care a evoluat pentru Al Shabab Riad Astra Giurgiu şi Damac FC.

Când e așteptat să semneze cum au decurs negocierile. Constantin Budescu e posibil să aleagă Bucureștiul De transferul lui Budescu ar fi interesată și CFR Cluj dar Florin Bratu ex-atacant la Dinamo crede că fotbalistul ar prefera o mutare la FCSB pentru a trăi în Capitală sau aproape de aceasta. Așa cum digisportro a anunțat în cursul zilei de luni FCSB i-a făcut o ofertă mijlocașului ofensiv care arată astfel. E printre bogații Ligii 1.

BINE AI REVENIT BUDESCU. ProSport a aflat că tratativele au picat și Budescu a reluat discuțiile cu grupările din Liga 1 care îl doreau. Mijlocașul nu s-a înțeles cu formația din Qatar cu care era în negocieri astfel că ia serios în calcul o revenire în Liga 1. -revenim imediat cu mai multe amănunte-.

Constantin budescu fcsb
Constantin Budescu Fcsb Football Wallpaper Sports Football

Constantin budescu fcsb
Nicolae Stanciu

Constantin budescu fcsb
Razvan Marin Standard Liege

Constantin budescu fcsb
Pin By Ciprian Borzan On Steaua E Fcsb Mens Tshirts Mens Tops Mens Graphic Tshirt

Constantin budescu fcsb
Pin On Fotbal Naționala Romania

Constantin budescu fcsb
Biletul Zilei Fotbal Din Liga 1 Cu 50 De Lei 22 10 2017 Football Football Wallpaper Sports

Constantin budescu fcsb
Harlem Gnohere Fcsb Jucătorul Meu Preferat De La Steaua Football Wallpaper Sports Football

Constantin budescu fcsb
Marcus Rashford Marcus Rashford Manchester United Fictional Characters

Post a Comment for "Constantin Budescu Fcsb"