Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Budescu La Fcsb

The artist returns nr. Atunci echipa a terminat a doua în clasament după CFR dar a avut o campanie europeană foarte bună a ajuns până în 16-imile Europa League unde a oprit-o Lazio 1-0 la București și 1-5 la Roma.

Budescu la fcsb
News Alert E Gata Constantin Budescu A Semnat Cu Fcsb Anunțul Lui Gigi Becali Detaliile Contractului

Edi Iordănescu primul avertisment pentru Becali.

Budescu la fcsb

. Acesta a ajuns la FCSB din postura de jucător liber de contract după ce s-a despărțit de gruparea Damac din Arabia Saudită. Se pare că viitorul fotbalistului e însă departe de București. Mijlocașul Constantin Budescu are pe masă oferta lui FCSB la care trebuie să dea un răspuns până la finalul acestei zile. Mijlocașul român a mai evoluat la FCSB în sezonul 20172018 când a jucat 37 de meciuri și a marcat 13 goluri.

Narcis Raducan a spus despre mijlocașul român că. FCSB a avut două mesaje pe Facebook. 3 hours agoConstantin Budescu reprezintă de departe unul dintre cele mai spectaculoase transferuri din această vară în Liga 1 iar aducerea sa poate reprezenta o garanție a câștigării campionatului de către FCSB după șase ani de pauză. FCSB e aproape să dea lovitura și să îl aducă pe Constantin Budescu.

În primul dintre ele revenirea Budescu are o prezentare inedită ca a unui. 3 hours agoConstantin Budescu a fost adus la FCSB pentru a-i ordona pe oamenii de atac ai lui Edi Iordănescu este de părere fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal Dumitru Dragomir. Un milion de euro pe an. 4 hours agoCum a fost prezentat Constantin Budescu la FCSB FCSB prezintă Artistul.

Jucătorul pare că își dorește să revină în curtea vicecampioanei lansând indicii în acest sens în mediul online. 1 day agoConstantin Budescu e la un pas să semneze cu FCSB. 7 septembrie 2021 se arată pe pagina de Facebook a clubului roș-albastru. Fotbalistul ajuns la 32 nu se gâdește înca la revenirea în fotbalul din România.

Valeriu Răchită laude pentru Constantin Budescu după revenirea la FCSB. Negocierile cu formația din Qatar au picat. 1 day agoÎn sezonul 2017-2018 Budescu 32 de ani a disputat 37 de meciuri în tricoul celor de la FCSB şi a marcat de 12 ori. Transferul lui Constantin Budescu la FCSB este aproape să se concretizeze iar mutarea este văzută ca fiind una extrem de benefică pentru echipa lui Edward Iordănescu.

Acesta îl vede pe Budi dirijorul echipei ghidul și echilibrul echipei mai ales. Bedescu și-a reziliat contractul cu Damac club alături de care a reușit să evite retrogradarea în sezonul trecut și va juca în Qatar. FCSB il vrea inapoi pentru a se putea bate pentru grupele Europa League dar si pentru castigarea titlului Ligii I dupa 4 ani in care a fost mereu in urma Viitorului Astrei si CFR-ului. Constantin Budescu 30 de ani este sub contract cu Al Shabab dar plecarea lui Marius Sumudica de la carma echipei face ca viitorul mijlocasului la echipa araba sa devina si el incert.

Budescu mai avea un an de contract cu arabii de la Damac FC iar patronul FCSB Gigi Becali spera ca jucătorul să-și rezilieze contractul în această vară pentru a-l putea transfera. După Claudiu Keșeru este al doilea transfer făcut la clubul patronat de Gigi Becali. 1 day agoConstantin Budescu tentat să revină la FCSB. Dorit de Becali Budescu nu revine la FCSB.

27 de meciuri a jucat Budescu în tricoul celor de la FCSB în sezonul 2017-2018 când a marcat 10 goluri și a reușit 8 pase decisive. 7 hours agoConstantin Budescu 32 ani este aproape să semneze cu FCSB. Constantin Budescu dorit în trecut la FCSB. 1500000 de euro este cota lui Constantin Budescu potrivit Transfermarkt.

Budescu vine din postura de jucător liber de contract după ce și-a încheiat aventura în Arabia Saudită la Damac FC. Valeriu Răchită a explicat decizia lui Constantin Budescu de a reveni la FCSB și a avut cuvinte de laudă la adresa fostului său elev. FacebookFCSB Constantin Budescu a fost transferat de FCSB unde va avea un salariu lunar de 20000 de euro potrivit gspro. Budi și-a ales deja noua destinație.

Budescu a mai jucat la FCSB în sezonul 2017-2018 în care a marcat 9 goluri în 27 de partide. Fotbalistul a negociat după ce a rămas liber de contract cu o formație din Qatar. Becali l-a luat cu 750000 de euro de la Astra şi l-a vândut cu 25 milioane de euro la Al Shabab unde era antrenor Marius Şumudică. Jucătorul a venit la insistențele antrenorului Edi Iordănescu la fel ca și Claudiu Keșeru și Valentin.

Inclusiv descrierea postării prin care era anunțat transferul a fost inedită. Eu am vorbit clar cu Budescu iar băiatul. Ce salariu va primi Constantin Budescu la FCSB Gigi Becali i-a propus lui Budescu un salariu lunar de 25000 de euro dar şi o primă de instalare uriaşă. 2 hours agoFCSB îi urează Bun Venit și să aibă cel puțin la fel de multe succese în tricoul roș-albastru precum în sezonul 2017-2018 e mesajul postat de FCSB.

Din câte se pare mijlocașul a fost de acord și va semna un contract pe cel puțin. Regizat de Edward Iordănescu. Gigi Becali a confirmat că Edi Iordănescu și Meme Stoica încearcă să îl readucă pe Budescu în Liga 1 cu toate că și CFR Cluj îl dorește pe fostul jucător al. 10 hours agoSuperatacul Budescu-Keșeru pentru FCSB.

1 day agoNegocierile dintre Costantin Budescu 32 ani și Damac pentru prelungirea contractului nu au avut finalitate așa că FCSB a intervenit pentru a-l convinge pe mijlocașul ofensiv să se întoarcă la clubul roș-albastru. În cariera sa Constantin Budescu a evoluat la Petrolul Astra Dalian Yifang FCSB Al-Shabab și Damac de care s-a despărțit în urmă cu câteva zile. Budescu ar putea veni la FCSB doar din postura de jucător liber de contract și ar încasa și o primă de instalare atrăgătoare plus un salariu care să-l.

Budescu la fcsb
Is Constantin Budescu Returning To Fcsb It Seems Plausible To Me I Know That Gigi Becali Would Like It

Budescu la fcsb
108 Constantin Budescu Photos And Premium High Res Pictures Getty Images

Budescu la fcsb
Constantin Budescu Fcsb Football Wallpaper Sports Football

Budescu la fcsb
Constantin Budescu Home Facebook

Budescu la fcsb
Wbuq68p2p K8em

Budescu la fcsb
3f8dizfnrf9azm

Budescu la fcsb
February 16 2018 Constantin Budescu 11 Fcsb Bucharest At The End Of The Uefa Europa League 2017 2018 Round Of 32 First Leg Between Fcsb Bucharest Rou And Ss Lazio Roma Ita At National

Budescu la fcsb
Transferul Lui Constantin Budescu Crucial Pentru Fcsb Dinu Gheorghe E Convins Dacă Vine Pot Conta Pe Vreo 10 Puncte Pe Care Nu Le Ar Face Fără El Video Exclusiv Prosport Live

1 day agoConstantin Budescu tentat să revină la FCSB. Ce salariu va primi Constantin Budescu la FCSB Gigi Becali i-a propus lui Budescu un salariu lunar de 25000 de euro dar şi o primă de instalare uriaşă.

Budescu la fcsb
3f8dizfnrf9azm

Bedescu și-a reziliat contractul cu Damac club alături de care a reușit să evite retrogradarea în sezonul trecut și va juca în Qatar.

Budescu la fcsb

. Eu am vorbit clar cu Budescu iar băiatul. Budi și-a ales deja noua destinație. 1 day agoÎn sezonul 2017-2018 Budescu 32 de ani a disputat 37 de meciuri în tricoul celor de la FCSB şi a marcat de 12 ori. FCSB e aproape să dea lovitura și să îl aducă pe Constantin Budescu.

1 day agoNegocierile dintre Costantin Budescu 32 ani și Damac pentru prelungirea contractului nu au avut finalitate așa că FCSB a intervenit pentru a-l convinge pe mijlocașul ofensiv să se întoarcă la clubul roș-albastru. 27 de meciuri a jucat Budescu în tricoul celor de la FCSB în sezonul 2017-2018 când a marcat 10 goluri și a reușit 8 pase decisive. Budescu ar putea veni la FCSB doar din postura de jucător liber de contract și ar încasa și o primă de instalare atrăgătoare plus un salariu care să-l. Constantin Budescu dorit în trecut la FCSB.

Budescu mai avea un an de contract cu arabii de la Damac FC iar patronul FCSB Gigi Becali spera ca jucătorul să-și rezilieze contractul în această vară pentru a-l putea transfera. Se pare că viitorul fotbalistului e însă departe de București. După Claudiu Keșeru este al doilea transfer făcut la clubul patronat de Gigi Becali. În primul dintre ele revenirea Budescu are o prezentare inedită ca a unui.

Valeriu Răchită laude pentru Constantin Budescu după revenirea la FCSB. FacebookFCSB Constantin Budescu a fost transferat de FCSB unde va avea un salariu lunar de 20000 de euro potrivit gspro. 3 hours agoConstantin Budescu reprezintă de departe unul dintre cele mai spectaculoase transferuri din această vară în Liga 1 iar aducerea sa poate reprezenta o garanție a câștigării campionatului de către FCSB după șase ani de pauză. 2 hours agoFCSB îi urează Bun Venit și să aibă cel puțin la fel de multe succese în tricoul roș-albastru precum în sezonul 2017-2018 e mesajul postat de FCSB.

1 day agoConstantin Budescu e la un pas să semneze cu FCSB. Acesta îl vede pe Budi dirijorul echipei ghidul și echilibrul echipei mai ales. Jucătorul a venit la insistențele antrenorului Edi Iordănescu la fel ca și Claudiu Keșeru și Valentin. Negocierile cu formația din Qatar au picat.

10 hours agoSuperatacul Budescu-Keșeru pentru FCSB. 7 septembrie 2021 se arată pe pagina de Facebook a clubului roș-albastru. Dorit de Becali Budescu nu revine la FCSB. 3 hours agoConstantin Budescu a fost adus la FCSB pentru a-i ordona pe oamenii de atac ai lui Edi Iordănescu este de părere fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal Dumitru Dragomir.

Regizat de Edward Iordănescu. Narcis Raducan a spus despre mijlocașul român că. Jucătorul pare că își dorește să revină în curtea vicecampioanei lansând indicii în acest sens în mediul online. Gigi Becali a confirmat că Edi Iordănescu și Meme Stoica încearcă să îl readucă pe Budescu în Liga 1 cu toate că și CFR Cluj îl dorește pe fostul jucător al.

În cariera sa Constantin Budescu a evoluat la Petrolul Astra Dalian Yifang FCSB Al-Shabab și Damac de care s-a despărțit în urmă cu câteva zile. 1500000 de euro este cota lui Constantin Budescu potrivit Transfermarkt. Becali l-a luat cu 750000 de euro de la Astra şi l-a vândut cu 25 milioane de euro la Al Shabab unde era antrenor Marius Şumudică. Din câte se pare mijlocașul a fost de acord și va semna un contract pe cel puțin.

Constantin Budescu 30 de ani este sub contract cu Al Shabab dar plecarea lui Marius Sumudica de la carma echipei face ca viitorul mijlocasului la echipa araba sa devina si el incert. Fotbalistul ajuns la 32 nu se gâdește înca la revenirea în fotbalul din România. Transferul lui Constantin Budescu la FCSB este aproape să se concretizeze iar mutarea este văzută ca fiind una extrem de benefică pentru echipa lui Edward Iordănescu. Budescu a mai jucat la FCSB în sezonul 2017-2018 în care a marcat 9 goluri în 27 de partide.

Inclusiv descrierea postării prin care era anunțat transferul a fost inedită. 7 hours agoConstantin Budescu 32 ani este aproape să semneze cu FCSB. Fotbalistul a negociat după ce a rămas liber de contract cu o formație din Qatar. Mijlocașul Constantin Budescu are pe masă oferta lui FCSB la care trebuie să dea un răspuns până la finalul acestei zile.

FCSB a avut două mesaje pe Facebook. FCSB il vrea inapoi pentru a se putea bate pentru grupele Europa League dar si pentru castigarea titlului Ligii I dupa 4 ani in care a fost mereu in urma Viitorului Astrei si CFR-ului. 4 hours agoCum a fost prezentat Constantin Budescu la FCSB FCSB prezintă Artistul. Budescu vine din postura de jucător liber de contract după ce și-a încheiat aventura în Arabia Saudită la Damac FC.

Acesta a ajuns la FCSB din postura de jucător liber de contract după ce s-a despărțit de gruparea Damac din Arabia Saudită. Un milion de euro pe an. Valeriu Răchită a explicat decizia lui Constantin Budescu de a reveni la FCSB și a avut cuvinte de laudă la adresa fostului său elev. Mijlocașul român a mai evoluat la FCSB în sezonul 20172018 când a jucat 37 de meciuri și a marcat 13 goluri.

Budescu la fcsb
Transferul Lui Constantin Budescu Crucial Pentru Fcsb Dinu Gheorghe E Convins Dacă Vine Pot Conta Pe Vreo 10 Puncte Pe Care Nu Le Ar Face Fără El Video Exclusiv Prosport Live

Budescu la fcsb
Is Constantin Budescu Returning To Fcsb It Seems Plausible To Me I Know That Gigi Becali Would Like It

Budescu la fcsb
108 Constantin Budescu Photos And Premium High Res Pictures Getty Images

Budescu la fcsb
February 16 2018 Constantin Budescu 11 Fcsb Bucharest At The End Of The Uefa Europa League 2017 2018 Round Of 32 First Leg Between Fcsb Bucharest Rou And Ss Lazio Roma Ita At National

Budescu la fcsb
Constantin Budescu Home Facebook

Budescu la fcsb
News Alert E Gata Constantin Budescu A Semnat Cu Fcsb Anunțul Lui Gigi Becali Detaliile Contractului

Budescu la fcsb
Wbuq68p2p K8em

Budescu la fcsb
Constantin Budescu Fcsb Football Wallpaper Sports Football

Post a Comment for "Budescu La Fcsb"